Sunday 8 April 2012

Organizează-ți ziua de naștere cu lasermegazone.ro!

Cea mai spaÈ›ioasă arenă de laser tag din România te invită să-È›i sărbătoreÈ™ti ziua de naÈ™tere cu stil, într-o aventură din care nu trebuie să lipsească prietenii tăi!Laser Megazone poate deveni cea mai nouă destinaÈ›ie de distracÈ›ie preferată. Scapă de stres È™i intră în acÈ›iune alertă alături de prietenii tăi!

Nu ai mai jucat niciodată jocuri cu laser È™i nu È™tii despre ce e vorba? ÎÈ›i explicăm imediat.

laser tag este un joc de echipă, similar jocurilor pe calculator sau celor de paintball, cu diferenÈ›a că în cazul laser tag iei parte directă la acÈ›iune È™i eviÈ›i loviturile dureroase. Sistemul de jocuri cu laser este inofesiv È™i îÈ›i oferă toată distracÈ›ia fără efecte secundare! ÎÈ›i iei echipa cu tine – cu cât sunteÈ›i mai mulÈ›i, cu atât jocul devine mai distractiv - È™i porneÈ™ti în misiune. Pentru a avea parte de cea mai bună experiență de joc posibilă, am amenajat pentru tine È™i prietenii tăi o arenă de joc spaÈ›ioasă, în care am construit un labirint plin de obstacole care să transforme jocul într-o experiență palpitantă! După ce îÈ›i dăm vesta, pistolul cu laser È™i câteva instrucÈ›iuni finale, e timpul să intri în aventură! Timp de cel puÈ›in 20 de minute, trebuie să-È›i găseÈ™ti adversarii în labirint È™i să îi elimini folosind pistolul cu laser. Sistemul high tech cu infraroÈ™u al pistolului - de altfel inofesiv - îÈ›i adună È™i afiÈ™ează în timp real toate punctele obÈ›inute în urma eliminării adversarilor pe un ecran uriaÈ™ aflat în anticameră. Astfel, mai râmâne să te gândeÈ™ti doar la cea mai bună strategie pentru învinge cât mai mulÈ›i combatanÈ›i. Èšine minte că cele mai bune rezultate È™i cea mai mare distracÈ›ie le obÈ›ii în echipă, aÈ™a că nu ezita să îÈ›i aduci cât mai mulÈ›i prieteni! Testează-È›i spritul de luptă È™i timpul de reacÈ›ie într-un joc care-È›i creÈ™te adrenalina!

Oferta noastră

Laser Megazone îÈ›i dă posibilitatea să ieÈ™i din rutină È™i să te distrezi alături de prietenii tăi într-un mediu High-tech antrenant. Pentru că eÈ™ti sărbătoritul, Laser Megazone îÈ›i face o ofertă de nerefuzat: adu-È›i încă zece prieteni È™i beneficiezi de jocuri cu laser gratis.

Sărbătoriții beneficiază de prețuri speciale. Dacă ai un grup de minim 10 persoane, plătești 18 lei de persoană pe partidă, sau dacă vrei să prelungești jocul la 3 partide, plătești 54 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari, tarifele sunt următoarele:

• 11-20 de persoane: o partidă – 17 ron/ persoană; 3 partide – 51 ron/persoană

• 21-30 persoane: o partidă – 16 ron/persoană; 3 partide – 48 ron/ persoană

• peste 30 de persoane: o partidă – 15 ron/persoană; 3 partide – 45 ron/persoană

Programul detaliat al laser tag arena din BucureÈ™ti îl găseÈ™ti pe http://lasermegazone.ro sau contactându-ne direct la numărul de telefon 0735.56.15.68. Arena noastră de jocuri cu laser este doar una dintre cele peste 250 construite în întreaga lume, fiecare având labirinturi care de care mai mari È™i mai provocatoare! Dacă te-am făcut curios, ia-È›i prietenii È™i înscrie-te în acÈ›iune!


aniversari copii, aniversari copii

No comments:

Post a Comment