Wednesday 25 April 2012

Distractie copii !

          Unul dintre cele mai palpitante jocuri care prinde tot mai mult la copii si adultii atat din strainatate cat si din Romania este laser tag.

          Acest joc este perfect pentru multiple ocazii cum ar fi petreceri laser, petreceri copii, aniversari copii, team buildinguri. Jocul a fost creat datorita valului de fani ai serialului Star Treck din anul 1978, in care apareau armele laser. Dezvoltarea acestui joc s-a facut mai tarziu pe baza simularilor de lupta ale soldatiilor americani transpuse in jocuri de rol, ajungand la nivelul la care este astazi pe tot globul.

         De asemenea in anii 80, cel putin dupa aparitia altei serii celebre si anume Razboiul Stelelor, au devenit celebre si foarte cerute multe petreceri laser caracteristice anilor disco. Dar chiar si in zilele noastre moda si apetitul pentru lasere s-au intors, devenind tot mai numeroase petrecerile pentru copii, care le ofera o  distractie maxima.

        Laser tag are o desfasurare bine organizata, mergand dupa un scenariu, intr-o locatie inchisa, numita laser tag arena, sau afara in are liber. Lupta se da intre echipe, formate din aproximativ 4  membri fiecare, care impreuna lucreaza pentru anihilarea adversariilor. Laser tag arena este astfel gandita incat sa stimuleze la maxim competitivitatea si lucrul in echipa. Aceasta arena este un labirint in care se gasesc masini, butoaie, cauciucuri permitand scenarii complexe de simulare a unei experiente dintr-o zona de razboi.

        Acest joc este folosit si de soldati pentru antrenament, jocul simuland diferite scenarii posibile din timpul unui conflict.

        Jocul este preferat de adulti atat pentru a se juca ei, cat si copii lor. Laser tag fiind un joc de echipa, dezvolta increderea in fortele proprii si in alti oameni, sprijinul reciproc intre coechipieri si poate lega chiar amicitii. Este un joc excelent, preferat la team buildinguri si pentru ca, spre deosebire de paintball este complet inofensiv, iar echipamentul este lejer. Echipamentul este format dintr-o arma cu laser si o vesta, permitand o mobilitate mult mai mare, de asemenea nu exista accidente si vanatai cum se intampla de obicei la paintball.

         Unul din locurile in care se pot juca pasionatii acestui joc este laser tag Bucuresti, unde se pot organiza diverse petreceri sau cel putin o petrecere copii Bucuresti.

         Din ce in ce mai repede acest joc prinde tot mai multa popularitate si vor aparea tot mai multe orase care isi vor deschide la randul lor laser tag arena asa cum exista laser tag Bucuresti.

        Diversele evenimente precum aniversari copii, petrecere copii din intreaga tara, petrecere copii Bucuresti sunt un mod antrenant de a-ti petrece timpul, iar tot ce ar trebui sa zica parintii copiilor este:

          Sa aveti distractie copii !

 

     

 

 

No comments:

Post a Comment