Monday 30 April 2012

Jocuri laser tag in Bucuresti

Este imposibil sa gasesti o persoana in lumea asta care nu adore jocurile de tip petreceri laser dupa ce a avut cel putin o experienta intr-un laser tag arena. Este un joc de echipa extraordinar, care stimuleaza imaginatia, care dezvolta capacitatea de a elabora strategii, care ne invata ce inseamna sa nu fii pe cont propriu si sa lucrezi intr-o echipa catre un scop comun. In cazul in care va numarati printre cei care nu au incercat niciodata aceasta experienta va vom explica ce puteti intalni atunci cand cautati locuri pentru laser tag Bucuresti si, mai exact cateva lucruri de baza pe care trebuie sa le stiti despre jocurile laser tag, cum se desfasoara, ce presupun etc.

Notiunea de laser tag arena nu este un neaparat noua pentru oameni, aparitia sa fiind localizata cronologic cu multi ani in urma. Dar ce inseamna jocul laser tag? Ca si idee de joc, el este asemanator jocurilor pe calculator gen Counter Strike de exemplu, doar ca transpus in realitate. Jocurile laser tag se mai aseamana si cu cele de tip paintball, pentru cunoscatori. Laser tag se joaca de obicei in echipe, iar principala idee este aceea de a cauta membrii echipei adverse si a-i elimina folosindu-te de armele laser care fac parte din echipamentul fiecarui jucator.

Echipamentul pe care fiecare membru il primeste in acest tip de jocuri este format dintr-o vesta electronica si o arma laser, de obicei aceasta este un pistol laser cu care is va tinti adversarii si va aduna puncte. Pistolul laser functioneaza pe un sistem de infrarosu si este absolut inofensiv, nu exista riscuri de a-ti rani adversarul sau ca altii sa te raneasca in momentul cand incercati sa va eliminati reciproc din joc.

Armura, sau vesta electronica pe care fiecare participant in laser tag arena o primeste are 4 zone importante, considerate ca fiind cele sensibile, adica cele care vor aduce advesarului dumneavoastra acumulare de puncte si, respectiv pierdere de puncte pentru dumneavoastra atunci cand adversarul le tinteste: in fata, in spate, pe umeri si pe pistol. Pistolul este cel cu care va veti atinge adversarii prin raza infrarosu de la distante foarte mari chiar.

De asemenea, exista mai multe tipuri de profile de jucatori in laser tag. Acest fapt se datoreaza diferentelor intre strategiile fiecarui participant iar aparitia lor nu putea fi decat una fireasca. Impreuna insa, ele formeaza echipe complexe, cu sanse foarte mari de castig. Exista, asadar urmatoarele tipuri de profile: Kamikaze, Sniper, Defender si Raptor.

Jocul de capturare a bazei este unul dintre cele mai preferate din categoria laser tag. Acesta are ca scop final capturarea sau distrugerea bazei adversarului si este un joc cu adevarat de tactica. Bazele fiecarei echipe sunt bine delimitate in labirint si sunt de asemenea semnalizate printr-un girofar. Cu toate acestea, aceeasi baza poate fi distrusa de mai multe ori in cadrul aceleiasi partide de joc laser tag si chiar de acelasi jucator, daca este posibil. Pentru a distruge baza adversarului, un jucator trebuie sa o tinteasca de 5 ori fara ca unul dintre adversari sa-l elimine din joc si sa fie singurul din echipa sa care tinteste asupra bazei. Cele mai multe puncte le va primi jucatorul care reuseste sa atinga de 5 ori baza, rezultand in dezactivarea acesteia timp de 30 de secunde.

Jocurile laser tag Bucuresti sunt cu adevarat o experienta de neuitat pentru cei care se hotarasc sa le incerce. Mai mult decat atat, ele reprezinta un mod excelent de recreere impreuna cu prietenii, colegii sau chiar familia, indiferent de varsta pe care o are fiecare membru in parte.


Tags: petreceri laser

No comments:

Post a Comment