Thursday 12 April 2012

Cheama un electrician bucuresti profesionist

Posibilitatea aparitiei unei disfunctionalitati in sistemul de alimentare cu energie electrica pe care il utilizati fie acasa fie la biroul la care lucrati, este cu atat mai mare cu cat inmultirea echipamentelor electrice a devenit parte din confortul spre care tindem in mod natural.

Toata aparatura electrica isi va revendica partea de curent pe care o absoarbe din reteaua casei sau imobilului de birouri, incarcand putin cate putin capacitatea acesteia de functionare in siguranta. Momentul intreruperii unui circuit electric nu va putea fi prevazut, mai ales in situatia in care nu exista o atentie in aceasta directie care poate fi de doua tipuri. Una dintre ele se refera la dimensionarea corespunzatoare a instalatiei electrice care va suporta o anumita valoare insumata a numarului de consumatori, iar alta se refera la preventia incarcarii peste capacitate a instalatiei electrice fara acordarea vreunei atentii.

Rezolvarea toturor acestor nedorite situatii se poate concretiza prin contactarea unui electrician bucuresti, care va analiza si prezenta varianta cea mai potrivita atat pentru repunerea in functiune in conditii de siguranta, cat si pentru redimensionarea instalatiei electrice atunci cand situatia in fapt o necesita.

Fiecare circuit electric este proiectat sa suporte un anumit consum de curent care va traversa atat conductorii electrici, cat si celelalte elemente de conectare si siguranta, cum ar fi prizele, comutatoarele si in final siguranta panoului electric. Oricare dintre aceste elemente ale instalatiei electrice va ceda, atat prin prisma unei subdimensionari, cat si prin faptul ca au fost conectate aparate electrice de capacitate mare care nu au fost prevazute sa fie deservite in mod obisnuit de catre acea instalatie, evenimentul de scrut-circutit se va produce si intreruperea alimentarii va fi inevitabila.

De cele mai multe ori veti fi tentat sa verificati unilateral panoul cu sigurante in incercarea depistarii sigurantei care a declansat. Cu toate rezervele de rigoare puteti sa faceti acest lucru, adica repunerea in pozitie de conectare a sigurantei afectate, dar nu inainte de a elimina din circuit aparatul electric pe care il banuiti de intreruperea survenita.

O reconectare facuta cu acel aparat aflat inca in legatura directa cu instalatia elctrica, poate conduce de aceasta data la evenimente cu mult mai periculoase decat cel aparut initial.

Cea mai potrivita decizie pe care o veti lua este oprirea imediata a folosirii acelui aparat prin deconectarea sa de la sursa de tensiune si solicitarea prezentei unui electrician bucuresti autorizat care gratie calificarii si experientei pe care o are va putea verifica si apoi elimina scurt-circuitul aparut.

In plus daca se doreste folosirea in continuare a aparatului electric care a provocat scoaterea din functiune a circuitului electric, doar prin analizarea intregii instalatii pe care o detineti de catre un electrician bucuresti, veti putea lua deciziile care se impun. Este posibil sa fie necesara suplimentarea capacitatii instalatiei electrice cu un circuit de curent suplimentar, sau doar modificarea valorii sigurantei circuitului afectat.

Niciodata nu veti lua singuri vreo decizie de inlocuire sau orice alta modificare in felul in care a fost proiectata instalatia electrica in cauza, deoarece aceasta activitate este reglementata prin manevre si calcule specifice pe care le veti putea obtine si mai apoi beneficia de utilizarea sigura a instalatiei electrice, doar prin manopera efectuata de un electrician bucuresti cu atestat.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru o folosire indelungata a unei instalatii electrice noi, veti solicita unei firme specializate verificarea posibilitatilor existente la fata locului pentru intocmirea unui proiect complet, care ulterior va fi pus in montaj de catre un electrician bucuresti agreat si autorizat pentru interventii in reteaua electrica de un anumit nivel.

Nu exista niciodata costuri mari atunci cand aveam de-a face cu instalatii electrice, cum la fel nu exista niciodata cale de mijloc atunci cand sunt necesare interventii calificate din partea unui electrician bucuresti.


electrician, electrician autorizat

No comments:

Post a Comment