Tuesday 5 June 2012

Instalatorul potrivit pentru tine

Instalatiile de aer conditionat sunt peste tot mai nou, fiind printre cele mai comune tipuri de imbunatatiri pentru casa pe care oamenii si le instaleaza. COsturile mai scazute inregistrate in ultimii ani, precum si pretentiile sporite de confort pe care le au oamenii, au dus la raspandirea in masa a acestor aparate in casele romanilor. Asadar, cei care vor sa-si ia un aparat de aer conditionat au multe optiuni cand vine vorba de firma distribuitoare si marca de echipament pe care sa o instalezi la tine-n casa. Sunt multe optiuni disponibile, uneori poate prea multe, iar oamenii pot fi relativ nedumeriti de cea mai buna optiune pe care o au la dispozitie. Dar sa zicem ca te-ai decis asupra tipului de sistem pe care vrei sa-l instalezi- poate un prieten ti-a recomandat un brand de incredere sau te-ai informat de pe internet, care e pana la urma cea mai buna sursa pe care o ai pentru a gasi orice. Poate ai comandat deja sistemul, dar ce se intampla daca firma de la care l-ai comandat nu se ocupa si cu instalrea aparatelor de aer conditionat in Pitesti, care poate e orasul in care tu te afli? In aceste conditii, esti obligat sa gasesti un instalator independent pe care  sa-l contractezi pentru a te ajuta cu instalarea sistemului de aer conditionat. Ce poti face pentru a gasi cat mai repede si cat mai simplu un astfel de profesionist? Exista multe moduri pentru a alege cel mai bun instalator, trebuie doar sa fii putin atent si sa fii pe faza la detalii, cum se spune.

- informeaza-te online. In orasele mai mici, informatiile circula mai repede decat in alte locuri. Instalatorii buni, cu adevarat buni, sunt destul de putini, si de obicei sunt laudati pe forumuri. Daca un instalator are zeci ori sute de fani, e destul de clar ca e un profesionist de calitate, pe care l-ai putea contacta si tu. Asemanator, tine-te departe de cei care au calificative negative si sunt desconsiderati de fostii clienti. Sansele sa-si faca meseria bine tocmai la tine acasa sunt mici.

- Intreaba-ti prietenii. Sunt sanse mari ca mai multi oameni din cercul tau de prieteni sau cunostinte sa fi avut de-a face cu instalatori. Acestia de obicei pastreaza legaturi bune cu instalatorii, pentru ca nu se stie cand vor avea nevoie din nou de ajutor. Asadar, intreaba-ti prietenii in legatura cu un instalator bun, s-ar putea sa primesti instant un numar de telefon. In plus, s-ar putea sa beneficiezi de o reducere considerabila daca vii recomandat de un prieten. Instalatorii prefera sa lucreze mai ieftin la un proiect sau altul, dar sa pastreze o retea de clienti care pot fi capitalizati in mod continuu.
 
- Invata chiar tu ce e necesar. Desi nu e chiar foarte greu sa instalezi un sistem de aer conditionat, multi oameni, din comoditate sau teama de a strica ceva,nu incearca sa instaleze singuri sistemele. De fapt, cu putin studiu si putin curaj, poti sa instalezi un astfel de sistem de unul singur sau ajutat de 2-3 prieteni, intr-un weekend de munca. Sunt multe ghiduri online care te vor invata cum s-o faci, ai nevoie doar de putin curaj, pe care-l vei avea mai ales daca-ti doresti sa economisesti bani.

- Contacteaza firma de la care ai cumparat sistemul de aer conditionat si cere-le sa-ti recomande un instalator sau o echipa de instalatori. De multe ori, companiile au multi colaboratori mai mici cu care lucreaza pe diferite proiecte si pe care-i recomanda clientilor. Asadar, poti fi sigur ca vei avea parte de servicii de calitate, pentru ca firma nu va dori sa-si faca o imagine proasta printre clienti.


Tags: aer conditionat ploiesti

No comments:

Post a Comment