Wednesday 20 June 2012

Clinica veterinara non stop

Oricat de cunoscut ai fi , oricat de multa lume ai aduna in jurul tau, se intampla des sa ramai singur, sau se intampla uneori ca nici o persoana de langa tine sa nu iti fie de folos, sa nu te poata intelege, sa nu poata simti ce este inauntrul tau. Sunt lucruri pe care nu le poti spune oricui, si sunt sentimente pe care le poti avea numai tu. Poate atunci iti dai seama ca oamenii nu sunt singurii care iti pot auzi gandurile, nu sunt singurii care te pot auzi.

Poate este cazul sa iti cumperi un animal de companie, un caine, dupa cum bine se stie cainii simt starile stapanilor lor, si in functie de asta isi dau seama cum isi pot face stapanul sa se simta protejat. Se creeaza in cativa ani aceasta legatura dar este indestructibila fiind cunoscuta in lume multe cazuri de oameni care nu au fost parasiti de cainii lor nici in momentul in care au murit si nici chiar atunci cand au fost ingropati. Pasii care te conduc catre an avea un animal de companie ii stiu toti pur si simplu te duci la un pet shop sau la un adapost de caini si iti alegi animalul preferat, evident daca vrei sa fie mai linistit iti poti alege un pui.

Insa este mai greu cu raspunderea, pentru ca atunci cand tu nu esti acasa animalul tau trebuie sa fie hranit si baut, mai este si faptul ca un matur este de fapt un copil mic , deci trebuie sa ai grija de el pe unde umbla si ce anume face pentru ca iti poate creea neplaceri. Pe langa asta are si el nevoie de iubire, trebuie sa plimbi sa invete sa mearga langa tine in ritmul pasilor tai sa se poata creea astfel acea legatura intre voi. In al doilea rand trebuie sa observi unde va sta cainele, si asta vei vedea dupa ce vei observa din ce rasa face parte animalul tau de companie, o broasca testoasa o vei pastra in terariu, o pisica va avea un culcus probabil pe un fotoliu ( cel mai des pisicile simt nevoia sa imite stapanii si chiar sa incerce sa le fie superiori, doar stiti ca de aici se stie ca pisicile au un aer superior si par de cele mai multe ori ca ele sunt stapanii casei si nu tu. Nu in ultimul rand sa ii verifici la timp conditia de sanatate la clinica veterinara.

Este imperios sa stii daca animalul tau este bolnav, sau in mare care este starea lui de sanatate.Cainii sunt cunoscuti de-a lungul timpului ca fiind cei mai loiali parteneri ai omului, motiv pentru care au voie si ei sa beneficieze de aceleasi tratamente ca si stapanii lor, trebuie sa ii duceti la un medic veterinar in mod regulat\de doua ori pe an. Si evident in cazul in care este nevoie urgenta puteti chema o ambulanta veterinara daca spitalul pentru caini detine astfel de autovehicule. Aveti grija si la hrana animalului sa fie de cea mai buna calitate si nu lasati lucruri la indemana lui prin casa care sa le poata inghiti, si in cazul in care vedeti ca animalul dvs a patit ceva sa il duceti atunci cand este cazul imediat la o clinica veterinara non stop.

No comments:

Post a Comment