Tuesday 19 June 2012

Aflati ultimele noutati despre romani in UK

Romani in UK sunt intr-un numar destul de mare, iar acest numar este in permanenta crestere, cel putin asa arata ultimele sondaje in materie de migratie de pe teritoriul Romaniei. Iar aceasta crestere permanenta a numarului de romani in UK din ultimii ani nu a facut altceva decat sa creeze o presiune pentru descoperirea unor metode potrivite pentru o mai buna comunicare intre cei plecati si cei ramasi acasa. Dar acesta nu a fost unicul motiv pentru care aceste noi metode a aparut. De cele mai multe ori oamenii sunt interesati de ceea ce se intampla in general cu romanii in UK fara a avea neaparat rude sau cunostinte plecate acolo. Nu putem fi indiferenti fata de soarta compatriotilor nostri plecati peste granita, si nu putem spune ca ne pasa ce se intampla cu ei doar daca ii cunoastem sau daca ne-ar fi rude. De aceea este foarte important sa avem un loc in media care sa ne ofere informatii actuale despre romani in UK, un loc in care sa putem gasi anunturi UK cu privire la diverse domenii, inclusiv anunturi UK despre vanzari, inchirireri sau locuri de munca disponibile.

Informatiile actualizate despre romanii in UK pot fi din cele mai diverse domenii, incluzand domeniul cultural, domeniul social, domeniul economic si mai ales domeniul politic. Mai ales avand in vedere numarul crescand de romani in UK, este aproape imposibil sa nu existe si un interes crescand pentru o asemenea platforma de informare. Si cum internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, ideal ar fi ca acest spatiu de informare despre romanii in UK sa fie unul virtual. Cei mai multi dintre oameni folosesc internetul zilnic, pentru cel putin 2-3 ore, fie ca acest lucru are loc la locul de munca, acasa sau la scoala, pentru activitati laborale, academice sau de recreere. Este clar ca ne va fi mult mai simplu sa cautam o pagina web care sa ne ofere informatii despre romani in UK iar o pagina care contine anunturi UK are mai multe sanse sa fie citita de un numar mai mare de oameni daca este online.

Mai mult decat atat, prin intermediul sectiunii de anunturi UK romanii aflati  acolo pot lua legatura mult mai usor unii cu altii, se pot cunoaste si pot gasi o mana de ajutor pentru problemele pe care le au sau pentru activitatile viitoare pe care vor sa le desfasoare. Aici putem gasi spre exemplu, oferte de inchiriere a unor locuinte de la alti romani deja stabiliti acolo, in cazul in care am dori sa plecam in UK. Si nu numai atat, putem gasi oferte de locuri de munca, putem lua legaturi cu alti romani in UK pentru a le cere sfaturi si pentru a-i consulta cu privire la posibilele nelamuriri pe care le-am putea avea inainte de plecare sau poate chiar cand suntem deja acolo pentru prima oara.

Cu alte cuvinte, o astfel de platforma online care se preocupa exclusiv de romanii UK este mai mult decat o pagina de reclame si anunturi. Ea este un spatiu al cunoasterii, al socializarii si, in acelasi timp, un spatiu al informarii. Poate ca nu avem cu totii timp sa ne uitam ore in sir la stirile televizate, insa cateva minute pentru presa vom acorda in cele mai multe dintre cazuri. Iar singura modalitate de a citi exact ce ne intereseaza si de a trece informatiile din media prin filtru propriu este accesarea internetului. Pe o astfel de pagina veti citi totul despre romanii in UK si veti afla ultimele stiri cu si despre romani in UK.


Tags: anunturi uk, romanii in uk, romani uk

No comments:

Post a Comment