Monday 30 April 2012

Promovarea SEO in cazul unui site deja existent

Un site deja existent poate ridica probleme in calea unei promovari SEO eficienta

Aveti deja un site prin care va promovati afacerea dar, urmarind concurenta, ati ajuns la concluzia ca acesta este mult mai slab reprezentat de motoarele de cautare. Nu intelegeti de ce! Pentru cine stie cum functioneaza motoarele de cautare este destul de clar: aveti nevoie de promovare SEO. Insa avand deja un nume de domeniu, ar trebui sa va faceti probleme in legatura gazda.

 

Mutarea la un nou furnizor de gazduire web

Daca aveti un site simplu, bazat pe HTML, schimbarea furnizorului de gazduire web nu este un proces prea dificil, indiferent daca il veti realiza singur sau veti apela la firma care va realizeaza designul pentru web. Pur si simplu infiintati un nou cont de gazduire web, mutati-va pe un PC toate fisierele server, incarcati la noua gazda fisierele server si structura directoarelor, dupa care aranjati ca numele de domeniu sa fie reorientat spre site-ul nou. Reorientarea poate fi realizata in doua moduri. Va puteti pastra actualul furnizor de gazduire web ca inregistrator al numelui de domeniu, dar cereti-i acestuia sa isi reactualizee inregistrarile serverului de nume de domeniu (DNS – Domain Name System / Service / Server) pentru a indica spre DNS-ul noului vostru furnizor. Sau incepeti procesul schimbarii inregistratorului la noul furnizor de gazduire web (care atunci se va ocupa de toate).

Al doilea proces dureaza mai mult (poate cateva saptamani). In ambele cazuri, schimbarea DNS finala dureaza pana la 48 de ore pentru a fi repetata pe tot internetul.

 

Mutarea la un domeniu nou

Sa ne imaginam pentru o clipa ca British Airways si-a deschis o noua filiala in Groenlanda (pentru a profita de avantajul schimbarii globale a climei). Sa ne mai imaginam ca doreste sa porneasca site-ul www.ba.gl si sa mute o parte din continutul pentru Groenlanda din site-ul sau principal in cel nou. Nu exista niciun motiv pentru ca un motor de cautare sa impiedice vechile pagini sa fie clasificate la fel, pur si simplu pentru ca acum sunt pe un domeniu nou. Din fericire, Google este de acord si a publicat instructiuni pentru webmasteri despre cum sa plaseze asa numitele redirectionari  301 pe site-urile lor cand muta continut pe un domeniu nou.

 

Redirectionare 301

O redirectionare 301 anunta motoarele de cautare (si browserele utilizate de oameni) ca continutul a fost permanent mutat dintr-ul loc in altul si il redirectioneaza in mod automat pe utilizator spre pagina noua. O redirectionare 301 (corespunzator executata) va permite in mod normal paginii tintade pe noul domeniu sa scape de efectele cele mai neplacute ale deflatiei vechimii.

Daca folositi de o firma de design pentru web pentru managementul site-ului vostru, ea ar trebui sa va ofere un pret rezonabil pentru efectuarea acestor redirectionari. Pentru cei care vor sa efectueze singuri aceste redirectionari, este destul de complicat, instructiunile necesare fiind altele, in functie de serverul gazda. Oricum, inainte de a incepe va trebui sa va asigurati ca furnizorul de gazduire web va recunoaste realmente metoda de redirectionare 301 pe care planuiti sa o utilizati. Desi majoritatea o vor recunoaste, este posibil ca unii furnizori mai mici sa sa nu o poata recunoaste si, implicit, aplica. Mergeti la pagina FAQ sau de asistenta a furnizorului si aflati daca serverele utilizeaza protocolul .htaccess si va permit sa editati fisierul. Daca furnizorul nu recunoaste standardul, unica alternativa este ca intai sa va mutati la alt furnizor care-l recunoaste si abia apoi sa efectuati redirectionarea.


Tags: promovare web, promovare site, promovare seo

What are the effects of over exposure to computers?

Most people in modern times spend a lot of time in front of the computer due to their jobs and other activities. Many people enjoy having long conversation with friends using one of the many computer programs available out there for this. These programs are really easy to use, all you have to do is type what you want to say and your friends will receive the messages instantly. This is called instant messaging, of course.

 

From the appearance of the technology, there were many types of programs developed for this type of activity, some of them even have a video component. The programs have all kinds of features, like archiving all your discussions, sending file options, video conferencing options, using emoticons and many, many more. Emoticons are little animations you can insert in the conversation and make it more appealing. For example, if you're sad, you can use a sad face, or if you're happy, you can use a happy face.

 

There are many emoticons you can use, overall, and this makes the conversation with your friends much more interesting than one in which you just write words over and over again. Other important programs people use are those meant to connect to the internet, that let you write emails, receive emails, visit various websites and many other activities. You can download music and movies, keep online diaries and many more, all these using your computer. But many people also use them at work, as most industries are now computer based. Professional degree software is sought after on the market, being one of the highly required products right now. Basically, a computer can control everything, from the process of feeding animals in a farm to the process of producing security cards for employees and printing out train tickets- everything is controlled by computers and of course, people are controlling them ( well, most of them).

 

So, all in all, it's pretty clear that people spend a lot of time in front of a screen, an occupation that can be quite hazardous for your health, on the long run. So what can you do to be healthier and not get affected by your current rhythm of life? You have to consider balancing your current lifestyle with healthier foods and preoccupations, like sports and the sort. And, of course, vitamins. Vitamins are natural substances that you will find in many fruits and vegetables, but you sometimes need them in a package tailored to your lifestyle, so you have to take them in the form of drugs and pills. These vitamin pills will help your muscles, eyes, bone structure and other essential parts of your health.

 

Vitamins and minerals are offered by many companies, and many of them are quite expensive, but you can get them for cheaper if you have a coupon, like the iherb healthdesigns coupon, that grants you the possibility to buy some of the greatest minerals out there for the price of a bag of oranges. These products are very, very valuable and you might end up buying for very little money, but at the same time help yourself be much healthier after spending so much time at the computer.


Tags: iherb coupons, cigs4you coupon

Jocuri laser tag in Bucuresti

Este imposibil sa gasesti o persoana in lumea asta care nu adore jocurile de tip petreceri laser dupa ce a avut cel putin o experienta intr-un laser tag arena. Este un joc de echipa extraordinar, care stimuleaza imaginatia, care dezvolta capacitatea de a elabora strategii, care ne invata ce inseamna sa nu fii pe cont propriu si sa lucrezi intr-o echipa catre un scop comun. In cazul in care va numarati printre cei care nu au incercat niciodata aceasta experienta va vom explica ce puteti intalni atunci cand cautati locuri pentru laser tag Bucuresti si, mai exact cateva lucruri de baza pe care trebuie sa le stiti despre jocurile laser tag, cum se desfasoara, ce presupun etc.

Notiunea de laser tag arena nu este un neaparat noua pentru oameni, aparitia sa fiind localizata cronologic cu multi ani in urma. Dar ce inseamna jocul laser tag? Ca si idee de joc, el este asemanator jocurilor pe calculator gen Counter Strike de exemplu, doar ca transpus in realitate. Jocurile laser tag se mai aseamana si cu cele de tip paintball, pentru cunoscatori. Laser tag se joaca de obicei in echipe, iar principala idee este aceea de a cauta membrii echipei adverse si a-i elimina folosindu-te de armele laser care fac parte din echipamentul fiecarui jucator.

Echipamentul pe care fiecare membru il primeste in acest tip de jocuri este format dintr-o vesta electronica si o arma laser, de obicei aceasta este un pistol laser cu care is va tinti adversarii si va aduna puncte. Pistolul laser functioneaza pe un sistem de infrarosu si este absolut inofensiv, nu exista riscuri de a-ti rani adversarul sau ca altii sa te raneasca in momentul cand incercati sa va eliminati reciproc din joc.

Armura, sau vesta electronica pe care fiecare participant in laser tag arena o primeste are 4 zone importante, considerate ca fiind cele sensibile, adica cele care vor aduce advesarului dumneavoastra acumulare de puncte si, respectiv pierdere de puncte pentru dumneavoastra atunci cand adversarul le tinteste: in fata, in spate, pe umeri si pe pistol. Pistolul este cel cu care va veti atinge adversarii prin raza infrarosu de la distante foarte mari chiar.

De asemenea, exista mai multe tipuri de profile de jucatori in laser tag. Acest fapt se datoreaza diferentelor intre strategiile fiecarui participant iar aparitia lor nu putea fi decat una fireasca. Impreuna insa, ele formeaza echipe complexe, cu sanse foarte mari de castig. Exista, asadar urmatoarele tipuri de profile: Kamikaze, Sniper, Defender si Raptor.

Jocul de capturare a bazei este unul dintre cele mai preferate din categoria laser tag. Acesta are ca scop final capturarea sau distrugerea bazei adversarului si este un joc cu adevarat de tactica. Bazele fiecarei echipe sunt bine delimitate in labirint si sunt de asemenea semnalizate printr-un girofar. Cu toate acestea, aceeasi baza poate fi distrusa de mai multe ori in cadrul aceleiasi partide de joc laser tag si chiar de acelasi jucator, daca este posibil. Pentru a distruge baza adversarului, un jucator trebuie sa o tinteasca de 5 ori fara ca unul dintre adversari sa-l elimine din joc si sa fie singurul din echipa sa care tinteste asupra bazei. Cele mai multe puncte le va primi jucatorul care reuseste sa atinga de 5 ori baza, rezultand in dezactivarea acesteia timp de 30 de secunde.

Jocurile laser tag Bucuresti sunt cu adevarat o experienta de neuitat pentru cei care se hotarasc sa le incerce. Mai mult decat atat, ele reprezinta un mod excelent de recreere impreuna cu prietenii, colegii sau chiar familia, indiferent de varsta pe care o are fiecare membru in parte.


Tags: petreceri laser

Sunday 29 April 2012

Aerul conditionat si productivitatea in munca

E un lucru dovedit faptul ca un angajat va da randament mai mare daca dispune de conditii de munca bune, de fapt chiar optime. Aerul comditionat e foarte important pentru comoditate, mai ales pe timp de vara. Temperaturile ridicate inoportuneaza activitatea profesionala pentru ca distrag atentia angajatului de la angajamentele profesionale, facandu-l sa se gandeasca la alte lucruri, precum o bautura racoritoare sau o plimbare prin parc. Ce se intampla asadar daca temperatura din birou e prea ridicata?

Ce solutii putem gasi pentru ameliorarea conditiilor de munca? O varianta foarte accesibila e sa deschizi geamul, dar solutia, pe cat de simpla, pe atat de nepotrivita e uneori. Pentru ca de afara poate intra praf in birou, unde te poti infecta cu diverse lucruri daca praful respectiv aduce uneori diverse bacterii care pot fi nesanatoase pentru toti cei din birou. O alta solutie e sa bei multa apa in timpul muncii, dar acest lucru poate sa fie relativ nesanatos, mai ales daca ai o munca sedentara. Desi pare ca ai nevoie de multa apa, tot timpul, de fapt organismul tau are destula apa la dispozitie, dar setea, cauzata de caldura si alti factori de mediu, pot sa dea impresia ca esti deshidratat, cand de fapt nivelul de apa din organism e optim.

Excesul de apa poate sa aiba immediate, ce-i drept nu foarte neplacute ori periculoase, precum starea de adormire sau altele. Astfel, cea mai buna solutie pentru un birou e aparatul de aer conditionat. Aceste aparate pot fi instalate oriunde in birou si nu vor perturba activitatea oamenilor din birou. Aparatele de aer conditionat nu sunt daunatoare sanatatii si pot functiona luni intregi fara a fi verificate, desi schimbarea filtrelor de aer e recomandata din cand in cand, cel putin de doua ori pe luna. Apoi, aparatele de aer conditionat, consuma, la nivel global, mai putina electricitate decat alte tipuri de aerisire, deci putem vorbi si de o investitie pentru companie, pe termen lung, o solutie cat se poate de dezirabila, mai ales pe timp de criza, nu-i asa?

Aparatele de aer conditionat pot fi cumparate in orice oras din Romania, mai ales in cele mari, unde sunt multe companii. Exista multe companii de aer conditionat in Cluj, dar si in alte orase, precum Cluj, Iasi, Bucuresti, Timisoara, Onesti, Sighisoara, Darbanesti, Constanta, Mangalia, Oradea, Satu Mare, Baia Mare si multe, multe altele. Ce putem face daca aparatul de aer conditionat se strica? In acest caz, e necesar sa contactezi compania care ti-a instalat aparatul de aer canditionat si sa le ceri sa vina sa-l repare, conform clauzelor contractuale pe care cel mai probabil contractul le prevede. Asadar, gandeste-te ca ai de-a face cu o solutie foarte buna pentru rezolvarea problemelor de temperatura din birou.

Aparatele de aer conditionat sunt utile, destul de ieftine, usor de intretinut si accesibile tuturor. Nu mai intarzia si cumpara-ti un aparat de aer conditionat cat de rapid. Nu vei regreta si cu siguranta nici angajatii tai nu vor avea nimic impotriva, pentru ca astfel productivitatea lor in timpul muncii va creste de multe ori, iar profitul companiei va creste simtitor. Companiile care instaleaza aparate de aer conditionat s-ar putea sa beneficieze chiar de reduceri considerabile de pret, ca parte a unor programe guvernamentale care incurajeaza implementarea tehnologiei in companii.


Tags: aer conditionat cluj

Wednesday 25 April 2012

Distractie copii !

          Unul dintre cele mai palpitante jocuri care prinde tot mai mult la copii si adultii atat din strainatate cat si din Romania este laser tag.

          Acest joc este perfect pentru multiple ocazii cum ar fi petreceri laser, petreceri copii, aniversari copii, team buildinguri. Jocul a fost creat datorita valului de fani ai serialului Star Treck din anul 1978, in care apareau armele laser. Dezvoltarea acestui joc s-a facut mai tarziu pe baza simularilor de lupta ale soldatiilor americani transpuse in jocuri de rol, ajungand la nivelul la care este astazi pe tot globul.

         De asemenea in anii 80, cel putin dupa aparitia altei serii celebre si anume Razboiul Stelelor, au devenit celebre si foarte cerute multe petreceri laser caracteristice anilor disco. Dar chiar si in zilele noastre moda si apetitul pentru lasere s-au intors, devenind tot mai numeroase petrecerile pentru copii, care le ofera o  distractie maxima.

        Laser tag are o desfasurare bine organizata, mergand dupa un scenariu, intr-o locatie inchisa, numita laser tag arena, sau afara in are liber. Lupta se da intre echipe, formate din aproximativ 4  membri fiecare, care impreuna lucreaza pentru anihilarea adversariilor. Laser tag arena este astfel gandita incat sa stimuleze la maxim competitivitatea si lucrul in echipa. Aceasta arena este un labirint in care se gasesc masini, butoaie, cauciucuri permitand scenarii complexe de simulare a unei experiente dintr-o zona de razboi.

        Acest joc este folosit si de soldati pentru antrenament, jocul simuland diferite scenarii posibile din timpul unui conflict.

        Jocul este preferat de adulti atat pentru a se juca ei, cat si copii lor. Laser tag fiind un joc de echipa, dezvolta increderea in fortele proprii si in alti oameni, sprijinul reciproc intre coechipieri si poate lega chiar amicitii. Este un joc excelent, preferat la team buildinguri si pentru ca, spre deosebire de paintball este complet inofensiv, iar echipamentul este lejer. Echipamentul este format dintr-o arma cu laser si o vesta, permitand o mobilitate mult mai mare, de asemenea nu exista accidente si vanatai cum se intampla de obicei la paintball.

         Unul din locurile in care se pot juca pasionatii acestui joc este laser tag Bucuresti, unde se pot organiza diverse petreceri sau cel putin o petrecere copii Bucuresti.

         Din ce in ce mai repede acest joc prinde tot mai multa popularitate si vor aparea tot mai multe orase care isi vor deschide la randul lor laser tag arena asa cum exista laser tag Bucuresti.

        Diversele evenimente precum aniversari copii, petrecere copii din intreaga tara, petrecere copii Bucuresti sunt un mod antrenant de a-ti petrece timpul, iar tot ce ar trebui sa zica parintii copiilor este:

          Sa aveti distractie copii !

 

     

 

 

Monday 23 April 2012

Aer Condiţionat Arad, magazinul virtual dedicat confortului căminului dumneavoastră

Promoţii la o gamă largă de produse, aparate de aer condiţionat fabricate de cei mai renumiţi producători, precum şi asistenţă pentru a vă găsi aparatul de aer condiţionat potrivit căminului dumneavoastră vă sunt oferite pe site-ul aerconditionatarad.ro.

Zilele toride de vară se apropie cu paÅŸi repezi, iar dumneavoastră încă nu aÅ£i reuÅŸit să vă cumpăraÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat care să vă aducă răcoare ÅŸi confort în cămin. Ei bine, pentru locuitori din judeÅ£ul Arad site-ul aerconditionatarad.ro vine în sprijinul dumneavoastră cu zeci de modele de aparate de aer condiÅ£ionat, plus toate informaÅ£iile de care aveÅ£i nevoie pentru a vă instala un astfel de aparat, care a devenit un bun necesar. Magazinul virtual dedicat arădenilor oferă numeroase promoÅ£ii la diferite produse, prin care puteÅ£i să economisiÅ£i câteva sute de lei. Producători precum Daikin, Fujitsu, LG, Mitsubishi, Samsung sau Whirlpool îi găsiÅ£i pe acest site, iar produsele fabricate sunt de cea mai bună calitate, o calitate garantată cu cel puÅ£in doi ani.

 

Puteţi comanda rapid şi eficient!

Pentru a comanda unul dintre aparatele de aer condiÅ£ionat disponibile în magazinul nostru virtual, puteÅ£i să plătiÅ£i comanda prin trei metode foarte simple: pe mail, telefonic sau prin butonul de comandă rapidă. Firma noastră este una rapidă ÅŸi eficientă, în maxim 24 de ore vă transportăm produsul comandat acasă fără să plătiÅ£i niciun ban pentru acest serviciu. Înainte de a alege un anumit model de aparat de aer condiÅ£ionat firma noastră vă recomandă să consultaÅ£i înainte specialiÅŸtii pe care noi îi avem ÅŸi care sunt pregătiÅ£i în orice moment să răspundă nevoilor pe care le aveÅ£i ÅŸi să găsească cele mai bune soluÅ£ii.

Dacă nu mai vreÅ£i să pierdeÅ£i timpul în căutarea unei firme care să vă instaleze aparatul de aer condiÅ£ionat nou cumpărat, magazinul nostru virtual poate rezolva ÅŸi această problemă. Aer CondiÅ£ionat Arad lucrează cu două firme de instalare care sunt specializate în montarea echipamentelor, care percep niÅŸte preÅ£uri cuprinse între 250 ÅŸi 434 de lei, în funcÅ£ie de suprafaÅ£a echipamentului de aer condiÅ£ionat.

 

Sfaturi în achiziÅ£ionarea echipamentelor de aer condiÅ£ionat

Trebuie să aveÅ£i mare grijă atunci când achiziÅ£ionaÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat, de aceea specialiÅŸtii noÅŸtri vă stau la dispoziÅ£ie. Iată câteva sfaturi elementare:

  • Aparatele de aer condiÅ£ionat se dimensionează în: 15-25 mp aer condiÅ£ionat de 9.000 BTU, 25-35 mp aer condiÅ£ionat de 12.000 BTU, 35-45 mp aer condiÅ£ionat de 18.000 BTU ÅŸi 45-55 mp aer condiÅ£ionat de 24.000 BTU.
  • Dacă aveÅ£i nevoie de un echipament de aer condiÅ£ionat pe care o să-l folosiÅ£i cel puÅ£in două luni pe an, vă recomandăm  să alegeÅ£i un echipament cu tehnologie inverter. Acesta este cu echipament care are o clasă de consum scăzută ÅŸi astfel diferenÅ£a de preÅ£uri dintre un compressor classic ÅŸi unul inverter va fi amortizată.
  • Un rol important în aparatele de aer condiÅ£ionat îl au filtrele, toate echipamentele sunt dotate cu filtre anti-praf lavabile, care împiedică formarea bacteriilor ÅŸi previn îndepărtarea acestora. Filtrele praf-lavabile au avantajul că se pot spăla de câte ori doriÅ£i, iar dacă solicitaÅ£i echipei care vă va instala echipamentul de aer condiÅ£ionat, aceasta vă poate arată ÅŸi cum se scot filtrele din unitatea interioară.
  • Pentru consiliere gratuită privind echipamentele pe care noi le comercializăm ÅŸi pentru a afla cu exactitate care este aparatul de aer condiÅ£ionat potrivit căminului dumneavoastră, consultanÅ£ii noÅŸtri sunt disponibili la numerele de telefon 0726 785 782 sau 0726 785 783. Nu uitaÅ£i că aveÅ£i un mare avantaj dacă achiziÅ£ionaÅ£i un produs cumpărat din magazinul nostru virtual, ÅŸi anume acelă că direct din fotoliul dumneavoastră puteÅ£i să faceÅ£i comanda, iar fără a fi nevoie să vă deplasaÅ£i, noi vă aducem echipamentul de aer condiÅ£ionat direct acasă ÅŸi puteÅ£i să plătiÅ£i produsul cumpărat la livrare.  


    Tags: aer conditionat arad

    Frumusetea in ochii lumii.

    Vi s-a zis probabil de multe ori despre oameni ca” Frumsetea vine din interior ” si ca “ Nu toate lucrurile sunt asa cum  par ”. Cand vorbim despre locuinte si interioarele lor aceste lucruri sunt inca o data valabile, si ajungem la un momentdat la concluzia ca totul este un reflex. Ca lumea nu este neaparat asa cum ar trebui sa fie ci depinde si prin ochii cui o vezi. Ce se intampla oare cand vezi lumea printr-o draperie sau o perdea, asta este cu totul alt lucru. Exista un element aparent insignifiant in casele noastre care poate da o lumina total noua camerei si care poate de fectul scontat de noutate armonie si frumos fara foarte mari eforturi financiare. Cea mai grea problema este cum sa il gasesti pe cel potrivit si aici ma refer la perdele si draperii aceste doua elemente de mobilier care iti pot oferi sau nu lumina de afara in proportiile in care o doresti tu, o poti limita sau poti scoate definitiv din ecuatie. Exista mii de tipuri de perdele ce pot fi gasite pe internet sau chiar si in mostrare la companii de profil dar showroomul dvoastra poate fi intotdeauna internetul unde veti gasi o multitudine de aranjamente care de care mai aspectuoase si mai reusite, speram ca in momentul de fata sa incepeti sa va uitati dupa ele pentru ca in perioada de primavara sunt reduceri si le puteti gasi astfel si la un pret bun.

          Astfel casa dvs va arata exact asa cum va doriti fara a face cheltuieli imense si fara a avea nevoie de luni intregi de munca , de praf si de mizerie, asha cum se face de regula atunci cand zugraviti din nou sau puneti geamuri noi, tapet nou sau faianta noua. Pentru perdelele din baie insa puteti accepta una la cada ca sa nu mai stropiti cu apa si sapun pe langa cada si sa nu mai fiti nevoiti sa curatati de fiecare data.In materie insa de draperii si perdele aveti insa nevoie de sfatul specialistilor , mai ales atunci cand vi le alegeti , ei trebuie sa va faca masuratorile pentru ele, pentru ca dvs nu stiti exact ce lungime sa comandati ca pliurile sa cada perfect, si poate n-o sa va vina sa credeti dar nu este asa simplu sa faceti o perdea sa arate bine, asta depinde in functie de inaltimea camerei, de tipul de material de culoarea ambientului si chiar si de ce anume se vede pe geam. Sa nu credeti ca aceste servicii sunt foarte scumpe, doar ca sunt necesare, cei care fac acest lucru de regula va si ajuta sa va modifice lungimea si latimea perdelelor in asa fel incat sa stea perfect, iar efectul va fi garantat, veti fi invidiat de catre toti prietenii dvs. In principiu trebuie sa folositi serviciile unor profesionisti , si puteti sa-i cautati in functie de experienta, pentru ca aceasta este cea mai relevanta in domeniu. Nu este nevoie sa va implicati pana la urma decat in procesul de luare al deciziei daca nu cumva si aici puteti folosi un stilist care sa stie sa va dea cel mai bun efect pentru camera dvs. Poate fi un sfat bun sa folositi stilistul dar neaparat trebuie sa folositi pe cei din compania specializata in montaje de perdele si draperii.


    perdele ieftine, perdele si draperii

    Friday 20 April 2012

    Ambient placut in salile de studiu

    Gasirea caii de urmat in viata are la baza procesul de instruire care incepe inca de la cele mai mici varste ale copilului. Oricat de neimportanti, pentru unii parinti, ar putea parea anii de gradinita pe care copilul ii va urma, aceasta perioada se defineste ca baza de plecare a modului in care orice copil, viitor adolescent, se va putea integra in societate cu deprinderile si performantele sale. Plecand de la teoria ca orice om este dedicat unei anumite activiati, avand afinitate fata de munca pe care ar vrea sa o desfasoare, anii de studiu sunt cei care vor scoate la suprafata performanta maxima intr-o anumite directie.

    Nu se va putea niciodata forta un om sa lucreze intr-un domeniu pentru care nu are niciun fel de atractie, deoarece rezultatul muncii sale va fi unul mediocru sau chiar de proasta calitate, incurcandu-si astfel colegii de echipa si chiar pierzand ani la rand fara a progresa in vreun fel. De aceea includerea in procesul de instruire a orelor de studiu este o prioritate prin care se vor putea depista din vreme calitatile sau din contra slabiciunile pentru un domeniu sau altul.

    Sala de studiu are un rol important in procesul invatare si cautare a ariilor de interes ale tinerilor, indiferent daca aceasta incinta de afla in interiorul unei scoli sau adapostita de un centru specializat pentru perfectionare a studiilor. Ambientul unei sali de studiu va putea fi asigurat la un nivel optim doar prin folosirea unor solutii de umbrire eficienta a ferestrelor, prin asigurarea unui iluminat artificial local sau geenral corespunzator, precum si prin utilizarea unui sistem de climatizare cu aparate de aer conditionat dedicate si pozitionate eficient.

    In functie de dimensiunile sale, sala de studiu va putea primi un numar mai mare sau mai mic de elevi sau studenti, aspect care va trebui luat in calcul in vederea utilarii corespunzatoare cu aparate de aer conditionat, fara a periclita in vreun fel procesul de studiu. Cand ne referim la periclitarea de ordin ambiental, este avut in vedere factorul de temperatura si al curentilor de aer care s-ar putea forma cu ocazia utilizarii sistemului de climatizare al salii.

    Pentru a putea obtine o ambianta placuta, este obligatoriu ca adminstratorul salii de studiu sa ceara o consultanta de specialitate in ceea ce priveste instalarea de echipamente de aparate de aer conditionat, care va putea oferi cea mai eficienta solutie atat din punct de vedere al amplasarii unitatilor interne, a numarului acestora cat si a puterii compresoarelor. In nicio situatie nu se vor instala sisteme de conditionare a aerului dupa bunul plac al vreunei persoane din conducerea unitatii care pune la dispozitia elevilor sau studentilor sala de studiu. In astfel de situaii riscul ca sala sa devina inutilizabila, atunci cand aceste aparate de aer conditionat vor fi puse in functiune, este ridicat.

    Este bine de stiut ca dimensionarea se va face prin cumul de factori existenti, fiecare astfel de locatie avand particularitati constructive diferite, la care se adauga numarul de persoane care vor putea ocupa in acelasi timp sala, precum si numarul de echipamente IT cu care sala este dotata.

    In situatii deosebite, atunci cand configuratia salii de studiu ar putea pune in pericol sanatatea tinerilor aflati in interior din punct de vedere al curentului de aer format, se vor putea gasi solutii eficiente pentru devierea aerului rece eliberat de unitatile interne ale acestor aparate de aer conditionat, astfel incat curentul de aer sa poata racori sala prin reflexie din panouri montate special in imediata apropiere a unitatilor interne.

    Din punctul de vedere al parintilor, este potrivit ca atunci cand oferiti posibilitatea participarii copilului la aceste ore de studiu, sa verificati anterior ca sala sa prezinte un grad ridicat de securitate ambientala pentru a fi siguri ca nu vor putea aparea necazuri in ceea ce priveste sanatatea copilului dumneavoastra.


    aparate de aer conditionat, aparate de aer conditionat

    Thursday 19 April 2012

    Frumusetea in ochii lumii.

    Vi s-a zis probabil de multe ori despre oameni ca” Frumsetea vine din interior ” si ca “ Nu toate lucrurile sunt asa cum  par ”. Cand vorbim despre locuinte si interioarele lor aceste lucruri sunt inca o data valabile, si ajungem la un momentdat la concluzia ca totul este un reflex. Ca lumea nu este neaparat asa cum ar trebui sa fie ci depinde si prin ochii cui o vezi. Ce se intampla oare cand vezi lumea printr-o draperie sau o perdea, asta este cu totul alt lucru. Exista un element aparent insignifiant in casele noastre care poate da o lumina total noua camerei si care poate de fectul scontat de noutate armonie si frumos fara foarte mari eforturi financiare. Cea mai grea problema este cum sa il gasesti pe cel potrivit si aici ma refer la perdele si draperii aceste doua elemente de mobilier care iti pot oferi sau nu lumina de afara in proportiile in care o doresti tu, o poti limita sau poti scoate definitiv din ecuatie. Exista mii de tipuri de perdele ce pot fi gasite pe internet sau chiar si in mostrare la companii de profil dar showroomul dvoastra poate fi intotdeauna internetul unde veti gasi o multitudine de aranjamente care de care mai aspectuoase si mai reusite, speram ca in momentul de fata sa incepeti sa va uitati dupa ele pentru ca in perioada de primavara sunt reduceri si le puteti gasi astfel si la un pret bun.

          Astfel casa dvs va arata exact asa cum va doriti fara a face cheltuieli imense si fara a avea nevoie de luni intregi de munca , de praf si de mizerie, asha cum se face de regula atunci cand zugraviti din nou sau puneti geamuri noi, tapet nou sau faianta noua. Pentru perdelele din baie insa puteti accepta una la cada ca sa nu mai stropiti cu apa si sapun pe langa cada si sa nu mai fiti nevoiti sa curatati de fiecare data.In materie insa de draperii si perdele aveti insa nevoie de sfatul specialistilor , mai ales atunci cand vi le alegeti , ei trebuie sa va faca masuratorile pentru ele, pentru ca dvs nu stiti exact ce lungime sa comandati ca pliurile sa cada perfect, si poate n-o sa va vina sa credeti dar nu este asa simplu sa faceti o perdea sa arate bine, asta depinde in functie de inaltimea camerei, de tipul de material de culoarea ambientului si chiar si de ce anume se vede pe geam. Sa nu credeti ca aceste servicii sunt foarte scumpe, doar ca sunt necesare, cei care fac acest lucru de regula va si ajuta sa va modifice lungimea si latimea perdelelor in asa fel incat sa stea perfect, iar efectul va fi garantat, veti fi invidiat de catre toti prietenii dvs. In principiu trebuie sa folositi serviciile unor profesionisti , si puteti sa-i cautati in functie de experienta, pentru ca aceasta este cea mai relevanta in domeniu. Nu este nevoie sa va implicati pana la urma decat in procesul de luare al deciziei daca nu cumva si aici puteti folosi un stilist care sa stie sa va dea cel mai bun efect pentru camera dvs. Poate fi un sfat bun sa folositi stilistul dar neaparat trebuie sa folositi pe cei din compania specializata in montaje de perdele si draperii.


    perdele, draperii

    Wednesday 18 April 2012

    Tipuri de robinete prezente la o pompa

    Robinetul reprezinta o piesa componenta in sistemul de functionare - pompa submersibila. Robinetele sunt utilizate ca organe de inchidere sau reglare a debitelor pe circuitele de refulare ale statiilor de pompare, avand diametrul mai mic de 50 mm, precum si pe circuitele instalatiilor auxiliare. Ele sunt caracterizate prin: diversitatea formei constructive a organului obturator care poate fi constituit dintr-un ventil cep, membrane sau cilindru; rezistenta hidraulica mare; etansare foarte buna. In functie de presiunea nominala, corpul robinetelor se realizeaza din bronz sau fonta turnata, respectiv otel turnat sau forjat pentru presiuni mari. Datorita modificarii directiei vitezei lichidului si a reducerii sectiunii de trecere in corpul robinetelor cu ventil normal se produc pierderi hidraulice importante. Ca urmare este necesar un consum suplimentar de energie pentru transportul fluidului. In scopul inlaturarii acestui dezavantaj se utilizeaza robinetele cu ventil si scaun inclinat sau robinetele cu trecere libera, care insa, datorita dificultatilor de executie, au un cost mai ridicat. La curgerea lichidului prin robinet in sens invers, rezistenta hidraulica creste cu aproximativ 30%. Datorita acestei cauze, robinetele cu ventil au sens unic de curgere a fluidului, aspect ce trebuie luat in considerare in lucrarile de montaj. La o pompa submersibila, robinetul cu ventil se compune din: corpul ventilului, ventilul, tija, capac, presetupa si roata de manevra. O pompa submersibila prevazuta cu vana tip fluture se recomanda a fi utilizata in cazul circuitelor de refulare ale statiilor de pompare (cu diametre mai mari de 500 mm). Aceste vane au dimensiuni de gabarit si greutate reduse, asigura o etanseitate satisfacatoare. Corpul vanei are diametrul identic cu cel al conductei, fiind executat din tabla de otel sudata sau din otel turnat. Organul obturator este constituit dintr-un disc lenticular care se poate roti cu un unghi de 800 in jurul fusurilor. In pozitia inchis, acesta nu asigura totdeauna o etansare corespunzatoare. Datorita acestui fapt, pe periferia discului se prevad garnituri de cauciuc, simple sau profilate, respectiv inele de bronz. Pentru a creste gradul de etansare se amplaseaza in corpul vanei un inel de bronz sau de cauciuc. Actionarea vanelor mici se face printr-un reductor melc-roata, amplasat pe unul din fusuri, care poate fi actionat prin roata de mana sau motor electric. Pentru vane de dimensiuni mari actionarea se face prin intermediul ambelor fusuri sau servomotoare hidraulice. Reducerea fortelor necesare manevrei la astfel de vane se realizeaza prin egalizarea presiunilor pe fetele discului obturator, printr-o conducta de ocolire prevazuta cu ventil electromagnetic. Pentru a evita aparitia unor depresiuni periculoase in aval de vana, la inchiderea brusca a acesteia este prevazuta si o supapa de descarcare. Tendinta de inchidere a organului obturator este este asigurata printr-o excentricitate a axului sau de rotatie, in raport cu axa de simetrie a corpului. Fortele hidrodinamice care actioneaza asupra obturatorului intr-o pozitie intermediara depind de forta sectiunii transversale a acestuia si sunt: forta portanta si forta de rezistenta. Rezultanta acestor doua forte este forta hidrodinamica. Datorita momentului hidraulic, vana fluture poate fi inchisa rapid, prin deblocarea organului obturator. Pentru a evita aparitia suprapresiunilor care urmeaza inchiderii bruste se prevad frane hidraulice, care reduc viteza de inchidere, in special inainte de pozitia inchis complet. pompa submersibila prezinta in structura sa aceste tipuri de vane si robinete. Sistemul constructiv functioneaza automat; aceste robinete vizeaza si partea economica a acestui dispozitiv. Robinetele restrictioneaza surplusul de apa care este urmeaza sa fie eliminat. Orice pompa submersibila are la baza acest principiu al valorificarii resursei vitale - apa. Dispozitivul prezent in structura sa constructiva restrictioneaza cantitatile de apa evacuate; se pune mare pret pe fiecare stop de apa. Este indicat sa se ude la intervalele propice de timp; de asemenea si apa pentru consumul intern poate fi folosita cu ratiune. pompa submersibila este extrem de eficienta din acest punct de vedere.
    pompa submersibila, hidrofor pret

    Minuni in propria noastra casa.

    Sunt atatea lucruri frumoase pe acest pamant si din pacate din cauza timpului foarte putin liber pe care il avem le privim de cele mai multe ori de la fereastra in putinele clipe libere pe care le avem la sfarsitul zilei. Iar cand ne gandim sa schimbam ceva la casa noastra incepem mai mereu tot de acolo. Nu de alta dar este locul catre care ne uitam cel mai des. Si cum probabil nu sunt bani in aceste zile pentru astfel de cumparaturi foarte scumpe trebuie sa ne orientam catre ceva mai ieftin sau sa ne luam gandul de la astfel de amenajari. Eu zic ca nu este nevoie sa facem acest lucru, adica sa ne reorientam, ci doar sa facem cumparaturi inteligente cu bani putini si de efect, care sa aibe un impact major asupra casei noastre.  Asa ca pentru cei cu mai putina dare de mana raman modificarile mici dar de esenta si anume cele in care te joci cu cromatica in interiorul casei tale: jocurile de lumini,micile artificii de design interior sau perdele draperii.

         Cele din urma trebuie sa recunoastem modifica suficient de mult ambianta unei incaperi, motivul este foarte simplu si anume pe acolo trece lumina soarelui si e locul unde te uiti cel mai des cand esti in incapere si anume pe geam. Acest lucru se leaga probabil de o dorinta ancestrala a omului de a fi in permanent in contact cu natura. Avand in vedere ca geamul este un punct important unde se duc toate privirile in momentul in care cineva vede o camera, puteti sa va jucati cu tot felul de efecte care pot amplifica magia acelui loc. Evident conteaza si rama si calitatea geamului de dupa perdea, dar daca acestea nu arata rau se pot pune in valoare alaturi de perdele sau draperii. In designul interior acestea ( perdelele ) au o importanta colosala, pentru ca de multe ori schimba aspectul unei camere in mod fundamental desi de cele mai multe ori mobila si celelalte lucruri raman la locul lor. Este stiut lucrul ca un aranjament reusit al unei camere reuseste sa iti induca de foarte multe ori o stare de bine , asta pe langa faptul ca ai tot ce iti trebuie la indemana in camera respectiva si este foarte ordonata.In momentul de fata exista pe piata o multitudine de perdele moderne sau de modele draperii care pot fi pe gustul dvs sau se pot potrivi foarte bine cu ambianta pe care doriti sa o creeati. Iar daca nu sunteti hotarat sau aveti nevoie de consultanta puteti apela foarte usor la sfaturile unui designer. Sau puteti face cam ce face lumea de obicei si anume observa prin tot felul de reviste sau de poze cam ce anume li s-ar potrivi, iar in momentul in care aveti de a face cu o firma care monteaza perdele le puteti cere mostre ca sa puteti vedea cu exactitate calitatea si textura materialului. Dar trebuie sa tineti minte ca pentru un aranjament perfect de perdele trebuie sa apelati la niste profesionisti care stiu exact ce masuratori sa faca , si cum sa deibteze din materialul de perdea pentru a-l face sa arate cum trebuie , sa vina pliurile perfect si asa mai departe. Putem opta pe bani mai multi pentru calitate si profesionalism lucrand numai cu firme zpecializate in acest domeniu.


    draperii, perdele

    Tuesday 17 April 2012

    Hidroforul, un dispozitiv util in gospodarie

    Cu totii visam sa avem o gradina frumoasa. Cand vine primavara ne punem flori, zarzavaturi, legume si tot felul de verdeturi in gradina. Multora ne place sa mancam cat mai sanatos, de aceea vrem sa fim siguri de naturaletea fructelor sau a legumelor consumate. Majoritatea celor care traiesc la casa au un pic de loc in jurul acesteia. Spatiul din jurul casei ne dorim sa-l ingrijim; acest lucru inseamna : gradinita de flori sau de zarzavaturi. Nimic nu este greu de realizat. Pentru a avea un sistem de alimentare cu apa, in astfel de cazuri, oamenii apeleaza la ceea ce se numeste “hidrofor”. Acesta are, in principal, doua mari destinatii si anume: irigatii si consum intern. Exista cazul in care suprafata din jurul casei este mai mare, astfel cultura este mai greu de udat daca nu ai un dispozitiv cu care sa irigi. Un hidrofor este solutia optima pentru astfel de situatii. Se monteaza simplu, se intretine usor si functioneaza in sistem automat. Apa este sursa vietii atat pentru om cat si pentru plante, motiv pentru care este asa de esentiala in procesul de crestere si de rodire al plantelor. Exista numeroase modele de hidrofoare; modelul pentru destinatiile mentionate mai sus este mic ca si dimensiune, structura sa constructiva este de marime rezonabila. Are ca si principale piese componente un motor si o pompa. Motorul trebuie racordat la reteaua electrica. Pompa porneste si se opreste automat; noi nu trebuie decat sa ne alegem intervalul la care aceasta sa pompeze apa. Un hidrofor este un dispozitiv economic. Apa este filtrata si impinsa spre suprafata la intervalele de timp la care plantele au nevoie de aceasta. Noi trebuie sa stim toate aceste lucruri, sa fim informati asupra faptului cand planta pe care practic am cultivat â€"o are nevoie de apa si in ce cantitati. Fiecare etapa din viata unei plante este importanta. Sunt perioade cand este nevoie de mai multa apa, de obicei in faza de crestere si cea de rodire. Exista zone unde sursa de apa subterana se afla la o adancime considerabila. Un hidrofor care se alimenteaza in sistem subteran este prevazut cu un instrument de protectie contra impuritatilor de mari dimensiuni. Sunt zone unde precipitatiile sunt scazute, umiditatea solului se reduce si astfel apa se gaseste la adancime si in cantitati tot mai mici. Pamantul fiind uscat, in momentul in care se extrage apa exista un risc foarte mare ca aceasta sa prezinte corpuri straine sau o concentratie ridicata de nisip. Daca solul este sarac in apa, hidroforul este suprasolicitat in ideea ca motorul se chinuie sa impinga spre suprafata cantitatea de lichid. Instrumentul de protectie are forma unei site, cu ochiuri foarte mici. Mai intai apa este trasa din pamant de la adancimea la care se afla ( in situatia unui put sau fantana); motorul pune in functiune pompa care filtreaza apa sustrasa. Aceasta apa trece prin sita, unde se incearca sa se retina corpurile straine si impuritatile prezente in lichidul care urmeaza sa fie dat spre consum. Un hidrofor este eficient; cu ajutorul lui plantele sunt udate, rodesc iar ceea ce se obtine multumeste pe toata lumea. Destinatia consum intern este o alta optiune a utilizatorilor acestui dispozitiv. Pentru orice activitate desfasuram constatam ca ne lovim de nevoia acestui lichid vital pentru om. Pentru activitatile casnice apa trebuie sa fie filtrata, curatata de impuritati. Indiferent ca gatim sau spalam un vas avem nevoie de apa potabila. Un hidrofor indeplineste si aceasta functie de filtrare si curatare, limpezire a apei. Sistemul economic al acestui dispozitiv vizeaza atat utilitate, eficienta cat si cheltuieli mai mici la utilitati; practic se stropeste acolo unde este nevoie la momentul indicat. Un astfel de produs este recomandat de majoritatea consumatorilor.
    pompe apa, pompa submersibila pret

    Friday 13 April 2012

    Ion Vasilescu, your authorized electrician Bucharest

    Most of the time when you need an electrician, you take things into your own hands and try to resolve the problem yourself, or in other cases you call a „good” friend who you know is more handy at this type of household repair. But saving some money by not calling for an authorized electrician can sometime bring you more problems and higher costs for repair. It is not the safest way to deal with the problem either, because you need specific knowledge, and most of all experience.

    Experience, professionalism, attention to detail

    Ion Vasilescu has more than 35 years of it, and he uses it to skillfully return the comfort to all the houses or enterprises he is called at. In so many years of constant practice, he has learned that prevention is a major rule in what concerns electricity. Underestimating it or overestimating your capacity of fixing a problem with the electrical wiring can be extremely dangerous, so the first advice is to always call an expert in such situations. Ion Vasilescu is an expert and he can help you with any problems involving the electric systems. He offers various services, from mounting electric panels to installing lighting fixtures, either simple or more complex, according to your preferences. He will also fix any immediate electrical problems that normally occur in any highly frequented space, renewing the wiring or repairing the defects of the electrical installations rapidly and in a professional manner.

    Also, as we spoke about preventing accidents, you should now that among other services the Bucharest electrician offers is mounting protection systems against electrocution. Those who have children will understand best how important such a feature is for families, since kids are always curious and try everything around the house. This system however is designed not only for this particular case but for general use as differential protection. As an electrician, Ion Vasilescu can also create additional circuits for your air conditioning, washing machine, electric stoves, ventilators and other machinery that need more complex wiring.

    The experience Ion Vasilescu has accumulated along the years gives him enough credibility for you to call him right away, whenever you have a problem with the electric panel, circuit, device or system. This electrician is available for you nonstop, and you only have to call at his number 0751.024.005 for a rapid and easy fix to any problem. Whichever the task may be, simple or needing more attention and work, his tariffs are fixed so there are no unpleasant surprises at the end of the day. He provides rapid interventions for houses, apartments, or commercial spaces in all areas of Bucharest as well as in the neighboring area, in Ilfov.

    It is the vast experience which has also taught him that working with high standard materials is the best way to prolong the good condition of an electric system, so he only relies on quality materials when given any tasks.

    If you need an electrician that can help you with his advice and expertise in any problems you have at home or with your commercial building, call authorized electrician Ion Vasilescu at his number between 7 AM and 10 PM every day and you will find professionalism, seriousness, quality, and experience, all in one package.


    electrician autorizat, electrician autorizat bucuresti

    Thursday 12 April 2012

    Pompe submersibile JAR


    Pompele submersibile Jar sunt dispozitive utilizate pentru pomparea apei curate din puturi sau fantani, precum si pentru alimentarea cu apa a locuintelor, spatiilor comerciale. De asemenea, sunt folosite in agricultura, pentru mici sisteme de irigatii. Un avantaj al pompelor submersibile se refera la faptul ca sunt usor de amorsat.

    Einstal va pune la dispozitie numeroase modele de pompe submersibile JAR, printre care:

                pompa submersibila JAR 75-3 2009 

                pompa submersibila JAR 3-50

                pompa submersibila JAR 4 B-16

                pompa submersibila JAR 4 B 24

                pompa submersibila JAR 4 C-13 (70/30)

                pompa submersibila JAR 4 C-19 (70/43)

                pompa submersibila JAR 4 D13 

                pompa submersibila JAR 4 SDM 2/11

                pompa submersibila JAR 4 SDM 2/15

                pompa submersibila JAR 4 SDM 2/20

                pompa submersibila JAR 55-5 2009

                pompa submersibila JAR 63-5 2009

    In general, fiecare model de pompa submersibila are inclus in denumirea sa specificatiile tehnice. Astfel, numerele 50, 63, 75 indica inaltimea de pompare.

    De obicei, pompele submersibile din categoria 3 au debitul maxim de 3 mc/h. 

    Cele din categoria 4 si 5 au debitul maxim de 4 mc/h, respectiv 5 mc/h.

    Exista insa si exceptii. Un exemplu in acest sens este pompa submersibila JAR 4 D13, care are debitul maxim de 6 mc/h.

    Pompele submersibile JAR sunt centrifugale si multietajate. Au condensator si termoprotector incorporate.

    Pompele submersibile JAR au urmatoarele componente de baza:

    • motor submersibil monofazat sau trifazat
    • condensator
    • termoprotector
    • cablu de alimentare

    Axul pompei si carcasa acesteia sunt confectionate din inox. De asemenea, carcasa motorului este fabricata din acelasi material.

    Pompele au puterea cuprinsa intre 330 W si 1100 W.

    Einstal ofera pompe submersibile JAR la preturi avantajoase, acestea fiind cuprinse intre 795 ron si 2.530 ron.

    Echipa noastra va pune la dispozitie urmatoarele alternative pentru pompa submersibila cumparata:

    • kit de prelungire cablu
    • cablu de alimentare la lungimea dorita
    • coarda de sustinere a pompei

    Toate acestea la cele mai mici preturi!

    Intreaga gama de produsele comercializate beneficiaza de garantie

     

     

     

     

     


    pompa hidrofor, hidrofor

    Cheama un electrician bucuresti profesionist

    Posibilitatea aparitiei unei disfunctionalitati in sistemul de alimentare cu energie electrica pe care il utilizati fie acasa fie la biroul la care lucrati, este cu atat mai mare cu cat inmultirea echipamentelor electrice a devenit parte din confortul spre care tindem in mod natural.

    Toata aparatura electrica isi va revendica partea de curent pe care o absoarbe din reteaua casei sau imobilului de birouri, incarcand putin cate putin capacitatea acesteia de functionare in siguranta. Momentul intreruperii unui circuit electric nu va putea fi prevazut, mai ales in situatia in care nu exista o atentie in aceasta directie care poate fi de doua tipuri. Una dintre ele se refera la dimensionarea corespunzatoare a instalatiei electrice care va suporta o anumita valoare insumata a numarului de consumatori, iar alta se refera la preventia incarcarii peste capacitate a instalatiei electrice fara acordarea vreunei atentii.

    Rezolvarea toturor acestor nedorite situatii se poate concretiza prin contactarea unui electrician bucuresti, care va analiza si prezenta varianta cea mai potrivita atat pentru repunerea in functiune in conditii de siguranta, cat si pentru redimensionarea instalatiei electrice atunci cand situatia in fapt o necesita.

    Fiecare circuit electric este proiectat sa suporte un anumit consum de curent care va traversa atat conductorii electrici, cat si celelalte elemente de conectare si siguranta, cum ar fi prizele, comutatoarele si in final siguranta panoului electric. Oricare dintre aceste elemente ale instalatiei electrice va ceda, atat prin prisma unei subdimensionari, cat si prin faptul ca au fost conectate aparate electrice de capacitate mare care nu au fost prevazute sa fie deservite in mod obisnuit de catre acea instalatie, evenimentul de scrut-circutit se va produce si intreruperea alimentarii va fi inevitabila.

    De cele mai multe ori veti fi tentat sa verificati unilateral panoul cu sigurante in incercarea depistarii sigurantei care a declansat. Cu toate rezervele de rigoare puteti sa faceti acest lucru, adica repunerea in pozitie de conectare a sigurantei afectate, dar nu inainte de a elimina din circuit aparatul electric pe care il banuiti de intreruperea survenita.

    O reconectare facuta cu acel aparat aflat inca in legatura directa cu instalatia elctrica, poate conduce de aceasta data la evenimente cu mult mai periculoase decat cel aparut initial.

    Cea mai potrivita decizie pe care o veti lua este oprirea imediata a folosirii acelui aparat prin deconectarea sa de la sursa de tensiune si solicitarea prezentei unui electrician bucuresti autorizat care gratie calificarii si experientei pe care o are va putea verifica si apoi elimina scurt-circuitul aparut.

    In plus daca se doreste folosirea in continuare a aparatului electric care a provocat scoaterea din functiune a circuitului electric, doar prin analizarea intregii instalatii pe care o detineti de catre un electrician bucuresti, veti putea lua deciziile care se impun. Este posibil sa fie necesara suplimentarea capacitatii instalatiei electrice cu un circuit de curent suplimentar, sau doar modificarea valorii sigurantei circuitului afectat.

    Niciodata nu veti lua singuri vreo decizie de inlocuire sau orice alta modificare in felul in care a fost proiectata instalatia electrica in cauza, deoarece aceasta activitate este reglementata prin manevre si calcule specifice pe care le veti putea obtine si mai apoi beneficia de utilizarea sigura a instalatiei electrice, doar prin manopera efectuata de un electrician bucuresti cu atestat.

    Pentru siguranta dumneavoastra si pentru o folosire indelungata a unei instalatii electrice noi, veti solicita unei firme specializate verificarea posibilitatilor existente la fata locului pentru intocmirea unui proiect complet, care ulterior va fi pus in montaj de catre un electrician bucuresti agreat si autorizat pentru interventii in reteaua electrica de un anumit nivel.

    Nu exista niciodata costuri mari atunci cand aveam de-a face cu instalatii electrice, cum la fel nu exista niciodata cale de mijloc atunci cand sunt necesare interventii calificate din partea unui electrician bucuresti.


    electrician, electrician autorizat

    Sunday 8 April 2012

    Organizează-ți ziua de naștere cu lasermegazone.ro!

    Cea mai spaÈ›ioasă arenă de laser tag din România te invită să-È›i sărbătoreÈ™ti ziua de naÈ™tere cu stil, într-o aventură din care nu trebuie să lipsească prietenii tăi!Laser Megazone poate deveni cea mai nouă destinaÈ›ie de distracÈ›ie preferată. Scapă de stres È™i intră în acÈ›iune alertă alături de prietenii tăi!

    Nu ai mai jucat niciodată jocuri cu laser È™i nu È™tii despre ce e vorba? ÎÈ›i explicăm imediat.

    laser tag este un joc de echipă, similar jocurilor pe calculator sau celor de paintball, cu diferenÈ›a că în cazul laser tag iei parte directă la acÈ›iune È™i eviÈ›i loviturile dureroase. Sistemul de jocuri cu laser este inofesiv È™i îÈ›i oferă toată distracÈ›ia fără efecte secundare! ÎÈ›i iei echipa cu tine – cu cât sunteÈ›i mai mulÈ›i, cu atât jocul devine mai distractiv - È™i porneÈ™ti în misiune. Pentru a avea parte de cea mai bună experiență de joc posibilă, am amenajat pentru tine È™i prietenii tăi o arenă de joc spaÈ›ioasă, în care am construit un labirint plin de obstacole care să transforme jocul într-o experiență palpitantă! După ce îÈ›i dăm vesta, pistolul cu laser È™i câteva instrucÈ›iuni finale, e timpul să intri în aventură! Timp de cel puÈ›in 20 de minute, trebuie să-È›i găseÈ™ti adversarii în labirint È™i să îi elimini folosind pistolul cu laser. Sistemul high tech cu infraroÈ™u al pistolului - de altfel inofesiv - îÈ›i adună È™i afiÈ™ează în timp real toate punctele obÈ›inute în urma eliminării adversarilor pe un ecran uriaÈ™ aflat în anticameră. Astfel, mai râmâne să te gândeÈ™ti doar la cea mai bună strategie pentru învinge cât mai mulÈ›i combatanÈ›i. Èšine minte că cele mai bune rezultate È™i cea mai mare distracÈ›ie le obÈ›ii în echipă, aÈ™a că nu ezita să îÈ›i aduci cât mai mulÈ›i prieteni! Testează-È›i spritul de luptă È™i timpul de reacÈ›ie într-un joc care-È›i creÈ™te adrenalina!

    Oferta noastră

    Laser Megazone îÈ›i dă posibilitatea să ieÈ™i din rutină È™i să te distrezi alături de prietenii tăi într-un mediu High-tech antrenant. Pentru că eÈ™ti sărbătoritul, Laser Megazone îÈ›i face o ofertă de nerefuzat: adu-È›i încă zece prieteni È™i beneficiezi de jocuri cu laser gratis.

    Sărbătoriții beneficiază de prețuri speciale. Dacă ai un grup de minim 10 persoane, plătești 18 lei de persoană pe partidă, sau dacă vrei să prelungești jocul la 3 partide, plătești 54 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari, tarifele sunt următoarele:

    • 11-20 de persoane: o partidă – 17 ron/ persoană; 3 partide – 51 ron/persoană

    • 21-30 persoane: o partidă – 16 ron/persoană; 3 partide – 48 ron/ persoană

    • peste 30 de persoane: o partidă – 15 ron/persoană; 3 partide – 45 ron/persoană

    Programul detaliat al laser tag arena din BucureÈ™ti îl găseÈ™ti pe http://lasermegazone.ro sau contactându-ne direct la numărul de telefon 0735.56.15.68. Arena noastră de jocuri cu laser este doar una dintre cele peste 250 construite în întreaga lume, fiecare având labirinturi care de care mai mari È™i mai provocatoare! Dacă te-am făcut curios, ia-È›i prietenii È™i înscrie-te în acÈ›iune!


    aniversari copii, aniversari copii

    Saturday 7 April 2012

    Imaginile saptamanii: 11.541 de scaune goale au fost montate pe strazile din Sarajevo

    stirileprotv.ro Autoritatile din Sarajevo, Bosnia, au comemorat intr-un mod inedit 20 de ani de la inceperea razboiului, unul din cele mai sangeroase conflicte de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

    Pe principala strada din Sarajevo au fost montate 11.541 de scaune rosii ca sangele, in memoria victimelor care si-au pierdut viata in timpul razboiului.

    Asediul orasului a inceput in aprilie 1992 si s-a terminat in decembrie 1995. Pe langa cele peste 11.000 de victime, 4,4 milioane de locuitorii au fost nevoiti sa paraseasca orasul si sa devina refugiati.

    Sarajevo, scaune rosii

    Cei care au decis sa ramana au trait clipe de cosmar in decursul celor trei ani de razboi. Multi au fost impuscati la intamplare de soldatii sarbi, in timp ce stateau la coada la magazine, pentru mancare si apa. Peste 600 de copii au murit in timpul acestor atacuri.

    Nici acum spiritele nu sunt linistite in capitala bosniaca. Tara este impartita intre sarbii ortodocsi, croatii catolici si bosniacii musulmani, fiecare luptand pentru identitatea sa etnica si religioasa, dar dorindu-si in acelasi timp modernizarea statului si aderarea la Uniunea Europeana.

    Sarajevo, scaune rosii


     

    Save money on Easter gifts with coupons!

    So Easter is coming fast and you have to give presents to all your friends and family and you don’t know what to get them. Well, health related products are always a good option, but they’re also quite expensive most of the time. If you could only find them cheaper somehow…well, that’s possible if you check out some coupon websites, where you can get discount codes for many products. Especially around the holidays, you will find some amazing discounts, as many producers and retailers will offer huge discounts around the time when people are truly willing to spend. Also, you can take advantage of this discount spree and by many products that will serve you maybe for months to come. But where to find such a great offer? Well, one of the places you should definitely try out is couponcode.pro, a website that has one of the best selections of offers when it comes to healthy living, vitamins, minerals and other health related products.

    These types of products are always appreciated as gifts, especially after the holiday season, when everyone goes a little overboard with eating and drinking. Some of the best products on these websites are used by world class athletes, footballers and sportsmen and women, but also by pop stars trying to keep fit. So it’s pretty clear that everyone would like to benefit from these products and you could make a very good impression by giving them to your friends. But if you’re a little more selfish, that’s allright, as you can just get them all for yourself. So what’s there to get from the website?

    vitamin world coupons will get you award winning vitamins and weight management products, the same used by many of your favorite athletes. If you want to lose weight or just stay in shape, then Vitamin World is definitely a good choice.

    With the swanson coupon you can buy for cheap some of the best skin treatment and care products available on the market. Made from absolutely the best ingredients on the market, their products will help you look better- especially your skin will be gorgeous, thanks to great products like coconut oil and vitamin D rich fish oil, that are used for many of the products sold by Swanson.

    If you opt for the Puritain’s pride coupon, you can buy some of the best products on the market when it comes to health and organic foods. If you want to replace the unhealthy processed foods you get in supermarkets for something healthier. If you want to switch from meat to a more vegan life style, then you should definitely check out Puritain’s offerings.

    The Healthdesign coupon is a great way to save money when shopping for health and hygiene products obtained from natural ingredients. With almost 20.000 products in their catalogue, Healthdesign is a great source for all the types of foods, vitamins and weight management products you’ll ever need in order to live a healthy life.

     


    xtend life, iherb coupons

    Friday 6 April 2012

    Viktor Bout, negustorul mortii, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare/ Rolul Romaniei in acest caz

    Rusul Viktor Bout, gasit vinovat in noiembrie 2011 pentru vanzarea ilegala de arme catre trupe de gherila din Columbia, a fost condamnat joi de catre o instanta judecatoreasca din New York la 25 de ani de inchisoare, citeaza Mediafax.

    Traficantul de arme, in varsta de 45 de ani, cunoscut si ca "negustorul mortii", a fost judecat la New York, dupa ce a fost extradat din Thailanda, pentru ca a incercat sa vanda, in 2008, un adevarat arsenal, alcatuit din pusti si rachete, unor agenti secreti americani care lucrau sub acoperire ca membri ai gherilei Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC).

    El a fost arestat in Thailanda, in 2008, dupa ce a acceptat, potrivit acuzatiei, sa vanda armament falsilor luptatori de gherila, care i-au spus ca vor sa foloseasca armele pentru a dobori elicoptere americane ce ajuta armata columbiana in lupta impotriva FARC.

    Fostul pilot care a facut parte din Armata Rosie si care a inspirat personajul interpretat de Nicolas Cage in filmul "Lord of War" ( Lordul Razboiului) din 2005, este considerat de catre Statele Unite ca fiind unul dintre cei mai mari traficanti de arme din intreaga lume.

    Rolul Romaniei in arestarea lui Bout

    Poporul american datoreaza recunostinta guvernului Romaniei si poporului roman pentru "eforturile exemplare si neobosite depuse de autoritatile romane" in ancheta referitoare la traficantul rus de arme Viktor Bout, afirma in noiembrie anul trecut ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein.

    In data de 2 noiembrie 2011, Viktor Bout a fost gasit vinovat de conspiratie in vederea vinderii de armament in valoare de cateva milioane de dolari catre Fortele Armate Revolutionare din Columbia (FARC), organizatie terorista columbiana. Armele urmau a fi folosite pentru a ucide americani aflati in Columbia, potrivit sursei citate.

    Juriul l-a gasit pe Viktor Bout vinovat de conspiratie la uciderea de cetateni americani, conspiratie la uciderea de functionari si angajati americani, conspiratie in vederea obtinerii si utilizarii de rachete antiaeriene si conspiratie in vederea furnizarii de ajutor material unei organizatii teroriste.

    Thursday 5 April 2012

    Decizia UE care nemultumeste milioane de oameni. Hamburgherul se scumpeste de luna viitoare

    stirileprotv.ro Preturile hamburgherilor si carnatilor vor exploda la sfarsitul acestei luni, din cauza unei norme impuse de Uniunea Europeana, care interzice utilizarea carnii de calitate inferioara in procesul tehnologic al acestor produse.

    Conform acestei directive, va fi total interzisa utilizarea resturilor de carne de vita sau miel, care sunt in prezent tocate si folosite la prepararea produselor fast-food.

    Decizia va afecta grav lanturile de fast-food, care sunt si-asa atinse de criza, iar abatoarele vor irosi mult mai multa materie prima.

    Directorul Asociatiei Britanice a Procesatorilor de Carne, Stephen Rossides, a declarat ca masura impusa de UE reprezinta o risipa, pentru ca resturile de carne ramase dupa transarea animalelor nu vor mai fi folosite.

    Otrava din frigidere! Uite care sunt cele mai nocive mezeluri din comert si din ce sunt ele facute

    "Este o risipa a resurselor de hrana si nu inteleg sensul aceste masuri din moment ce tuturor producatorilor li se recomanda sa valorifice la maximum materia prima", a spus Stephen Rossides.

    Interzicerea carnii tocate produse din resturi se refera doar la cea din vita si oaie, pentru ca doar in cazul acestora exista riscul raspandirii unor boli, cum ar fi "boala vacii nebune".